واحد ارزشیابی:
ارزشیابی فرآیند نظام دار برای جمع آوری، تحلیل و تفسیر اطلاعات می باشد که به منظور تعیین و دستیابی به اهداف و میزان این دستیابی صورت می گیرد. ارزشیابی برنامه معمولا شامل همه بخشهای آن می باشد. یعنی همه قسمتهای برنامه که کیفیت آن تحت تاثیر قرار می دهد. به عبارت دیگر هر برنامه آموزشی که اجرا می شود نیازمند ارزشیابی است تا بازخورد لازم به تمام مسئولین و دست اندرکاران برنامه جهت تصمیم گیریهای لازم، ارائه نماید.
ارزشیابی برنامه های آموزش مداوم به ۲ صورت اجرا می گردد که عبارتند از:
۱- ارزشیابی برنامه بر اساس فرمهای نظر سنجی موجود در سامانه ویا توزیع در محل سمینار پس از پایان برنامه
۲- بر اساس آزمونها.
فرمهای نظر سنجی در برنامه های آموزش مداوم توزیع گردیده و پس از اجرای برنامه جمع آوری شده و به واحد ارزشیابی آموزش مداوم ارجاع می گردد. پس از ثبت اطلاعات و آنالیز آن در قسمت رایانه نتایج آن در اختیار مسئول آموزش مداوم و دبیر علمی برنامه و مدرسین و اداره کل اموزش مداوم قرار می گیرد.
و یا مشاهده نظر سنجی های موجود در سامانه الکترونیکی آموزش مداوم
به منظور قضاوت درباره میزان اثر بخشی برنامه ها در حیطه های دانش، نگرش و عملکرد فراگیران، آزمونها توسط مدرسین طراحی شده و در برنامه های آموزش مداوم قبل و بعد از اجرای برنامه، اجرا می گردد. در حال حاضر در برنامه های آموزش مداوم میزان تغییر دانش مورد ارزیابی قرار می گیرد که امید است با توجه به اهداف برنامه از انواع آزمونها در حیطه های مختلف استفاده گردد.
اداره آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی جهرم