۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد
کارگاه آموزشی مصرف الکل و مواد مخدر از شایع ترین مسمومیت ها
🔸دکتر عبیری متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سمینار آشنایی با مسمومیت های شایع دارویی و نحوه کنترل و درمان آنها گفت: مسمومیت با الکل و مواد مخدر از شایع ترین مسمومیت ها در جهان است که متاسفانه در کشور هم شاهد آن هستیم.
🔸وی گفت: جهرم هم از جمله شهرستان هایی است که در آن مسمومیت با الکل و استامینوفن زیاد دیده می شود.
🔸به گفته وی اپیوئیدها ( انواع مخدرات) و بنزودیازپین ها از دیگر مسمومیت ها است که در افراد بسیار دیده می شود و به خاطر آن به بیمارستان ها مراجعه می کنند.
🔸هدف از برگزاری این کنفرانس علمی آگاهی و آشنایی با علائم مسمومیت ها و چگونگی درمان آنها برای پزشکان و پرستاران بوده است.
🔸بررسی علائم مسمومیت ها و چگونگی راه های درمان آنها از دیگر مباحث گفته شده برای گروه هدف (داروسازان ) در این کنفرانس علمی بود.
🔸این کنفرانس علمی امروز سه شنبه 12 آذر ماه 98 توسط واحد آموزش مداوم دانشگاه و به سفارش معاونت دارو و غذا در سالن شهید ایرانمنش دانشگاه برگزار شد.
@webdajahrom
تاریخ:
1398/09/17
تعداد بازدید:
منبع:
واحد آموزش مداوم
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.