۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ خرداد
برگزاري كنفرانس علمي تالاسمي
🔺ايران از جمله كشورهايي است كه بر روي كمربند تالاسمي قرار دارد

🔸در كنفرانس علمي يك روزه تالاسمي كه روز گذشته 24 تير ماه 98 در سالن شهيد قادري دانشگاه برگزار شد دكتر سارا متين  متخصص اطفال و پزشك درمانگر تالاسمي  دانشگاه علوم پزشكي جهرم گفت: ايران از جمله كشور هايي است كه بر روي كمربند تالاسمي قرار دارد كه اين امور لزوم پيگيري و درمان را در اين زمينه افزايش مي دهد.

🔸وي هدف از برگزاري اين كنفرانس علمي را  آموزش صحيح پزشكان و پرستاران درمانگر تالاسمي در مورد انواع تالاسمي، پاتوفيزيولوژي، نحوه درمان و پيشگيري از اين بيماري دانست.

🔸اين كنفرانس علمي توسط دفتر آموزش مداوم و به سفارش واحد بيماريهاي خاص معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
تاریخ:
1398/04/29
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.